Zvolte si typ nemovitosti

Real estate

Celkem 7 fotografií, zobrazit všechny
Operace:
Prodej

Pozemek k bytové výstavbě

Adresa:
České Budějovice
VÝHRADNĚ
Cena:
9.900 ,- za m2
Připojené soubory:
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji pozemek parc. číslo 1984/1 v k.ú. České Budějovice 2 (Čtyři Dvory), určený k bytové výstavbě o celkové výměře 22.531 m2, v lokalitě, která je jako jedna z posledních v krajském městě určena k zastavění bytovou zástavbou. Na hranici pozemku je nově vybudovaná komunikace, která spojuje ulici Branišovská a Milady Horákové s ulicí Na Sádkách, na hranici pozemku jsou rovněž veškeré inženýrské sítě (pod komunikací). Změnou územního plánu č. 99 z června 2023 došlo ke změně určení pozemku na KOL a SKOL (viz přílohy) s podlažností 8 až 12 pater.
Pozemek se nachází v blízkosti oblíbeného volnočasového parku Stromovka (5 minut), který je situován jihozápadně od centra na západním břehu Vltavy a svou rozlohou 68 ha je největším českobudějovickým parkem. Centrum města spojuje se Stromovkou cyklotrasa. Park je protkaný sítí nezpevněných, ale i asfaltových stezek, které se využívají k procházkám, výletům na kole i k inline bruslení. Stromovka nabízí i hřiště pro děti, volejbalové i basketbalové hřiště. V blízkosti se nachází i menší golfové hřiště a discgolf s 9 jamkovým hřištěm.
V okolí se nachází jak supermarkety, restaurace, tak obchodní centrum Čtyři Dvory, Jihočeská univerzita a Biologické centrum. MHD je přivedeno přímo na komunikaci, která přiléhá k předmětnému pozemku.
V rámci území je zpracovaná studie pro blízké pozemky, která počítá i s výstavbou školy, školky, hřiště a zelenými a vodními plochami. 

Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 58' 35.515"N, 14° 26' 7.378"E
Číslo nemovitosti:
00830
Operace:
Prodej
Typ nemovitosti:
Pozemek
Typ pozemku:
Bydlení
Adresa:
České Budějovice
Umístění objektu:
enum_realty_portals.enumSrealityObjectLocation.quiet
Plocha pozemku:
22531 m2
Dopravní dostupnost:
MHD
Sklep:
Ne
Balkon:
Ne
Terasa:
Ne
Makléřka:
realitní makléř: Monika Němcová, MBA
Mgr. Monika Němcová, MBA
telefon: +420 777 121 266
monika.nemcova@atkinson.cz

It will start your career with us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

OTHER REAL ESTATE